Ποιοι είμαστε

Η ομάδα που εμπιστευτήκατε όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίσατε σαν Rtm Ski School αναβαθμίζεται και πάει κορυφή. Πλέον η ομάδα μας θα λέγεται PeAk Snow School..!!

Όπως γνωρίζετε η αγάπη μας για τα βουνά δεν είναι μια απλή σχέση. Είναι μια παράφορη επιθυμία να δαμάζουμε τις χιονισμένες πλαγιές, να ζούμε την περιπέτεια και να απολαμβάνουμε την ανεμελιά της ελευθερίας των χειμερινών αθλημάτων. Είμαστε εδώ γιατί η καρδιά μας χτυπάει στο ρυθμό του μυθικού Χελμού.

Με πάθος για τη διδασκαλία και το χειμερινό αθλητισμό, έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τη διάθεση να κάνουμε την επαφή σας με το ski ή snowboard μια μοναδική περιπέτεια. Θέλουμε όχι μόνο να σας διδάξουμε, αλλά να σας μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό μας.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές των μαθημάτων μας προσαρμοσμένα για κάθε επίπεδο και κάθε ηλικία στο ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Στη PeAk Snow School, δεν προσφέρουμε απλά μαθήματα, δημιουργούμε εμπειρίες. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι που ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης διδασκαλίας. Αφεθείτε στη χαρά του χιονιού. Κατακτήστε το βουνό με ασφάλεια και ζήστε αξέχαστες στιγμές!

Θα σας δούμε στην κορυφή!

Ski School

Μέσα από τη σχολή μας στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θέλουμε να δημιουργήσουμε για σας αξέχαστες και όμορφες εμπειρίες.

Ski Touring

Ορειβασία και σκι μαζί, δράση χωρίς όρια, χρειάζεσαι μόνο βουνά και χιόνι χωρίς περιορισμούς, χωρίς λιφτ, χωρίς χιονοδρομικά κέντρα.

Adventure

Η περιπέτεια δε τελειώνει πότε στην PeAk Snow School. Η ομάδα μας δημιουργεί για εσάς αξέχαστες στιγμές μέσα από όμορφες και περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Meet Our Attorneys

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences

Dummy Image

John Smith

Dummy Image

John Smith

Dummy Image

John Smith