Ποιοι είμαστε

Μας αρέσει να δαμάζουμε τα βουνά, μας αρέσει η περιπέτεια, η αίσθηση ελευθερίας των χειμερινών αθλημάτων και μας αρέσει να είμαστε στη φύση. Mας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, το βουνό.

Έχοντας τη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, την εμπειρία, πολύ διάθεση θέλουμε να φέρουμε το βουνό πιο κοντά στον κόσμο. Δημιουργήσαμε λοιπόν το 2015 την RTM Helmos με σκοπό να κάνουμε πιο ευχάριστο, πιο προσιτό και πιο γνωστό το βουνό και ό,τι αυτό προσφέρει στον τουρισμό και στην ψυχαγωγία στην Ελλάδα.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να μάθει περισσότερα να ζήσει νέες διαφορετικές εμπειρίες και πάνω απ’ όλα να περάσει όμορφα! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μας γνωρίζοντας την ομάδα μας, εξερευνώντας τον ισότοπό μας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ ή ακόμα και να μας επισκεφτείτε.

Ski School

Μέσα από τη σχολή μας στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θέλουμε να δημιουργήσουμε για σας αξέχαστες και όμορφες εμπειρίες.

Ski Touring

Ορειβασία και σκι μαζί, δράση χωρίς όρια, χρειάζεσαι μόνο βουνά και χιόνι χωρίς περιορισμούς, χωρίς λιφτ, χωρίς χιονοδρομικά κέντρα.

Adventure

Η περιπέτεια δε τελειώνει πότε στην RTM Helmos. Η ομάδα μας δημιουργεί για εσάς αξέχαστες στιγμές μέσα από όμορφες και περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Meet Our Attorneys

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences

Dummy Image

John Smith

Dummy Image

John Smith

Dummy Image

John Smith